Mai tornis a aquell lloc on alguna vegada vas ser feliç…

COMPRA VENTA COCHES BARCELONA GIRONA TARRAGONA LLEIDANo tornis al lloc on vàrem viure les nostres millors i més agradables experiències, on còmodament som, perdó, vàrem ser feliços. Aquest lloc còmode, quotidià, estable i que mai s’acaba. Lloc absent de vent, de pluja, i en el qual la temperatura és suficientment adequada per no pensar en ella. Els ingressos fixos, bons cotxes, els serveis necessaris, els deutes fàcils de satisfer, els objectius fàcils d’assolir, la compra barata, la venda cara, el sou llarg, d’incentiu alt, la figura prima, el menú gros, el seient ample, la pel·lícula divertida, la cervesa freda, el cafè calent i el futur blau i així un llarg etc.  Aquesta és nostra ‘confort-house’.
COMPRA VENTA COCHES BARCELONA GIRONA TARRAGONA LLEIDAAquestes condicions que no van aparèixer de forma casual, sinó com a causa de dispositius que artificialment i costosament vam crear nosaltres. Tant temps va ser així que oblidem que existien. I va passar el que havia de passar, va començar la crisi i comencem a suar —la calor amagada darrere de l’aparell d’aire condicionat fa la seva presència—. Sense sostre la pluja ara ens molesta a la cara.  Els ingressos insisteixen a no ajustar-se a les despeses.  Desconcert i sorpresa segueixen a la recerca de culpables.

Continuem arrelats a la incomoditat fins a tal punt que ningú s’aixeca a mirar per què no funciona l’aparell d’aire condicionat, ni a obrir finestres, molt menys a proposar la possibilitat de marxar a un altre lloc, anar a un altre sector productiu, ciutat, … Etc.  És el lloc conegut, agradable o no; és la nostra ‘confort-house’. “Esperarem que passi la crisi”, repetim com un mantra.

COMPRA VENTA COCHES BARCELONA GIRONA TARRAGONA LLEIDAArriba el moment d’agafar el timó per governar l’existència pròpia. Som coneixedors del que ens va agradar, si parlem del passat, però el futur planteja una nebulosa incertesa. La comoditat ens ha restat pràctica imaginativa, ha podat d’arrel massa fantasies de tal manera que es considera el futur com un simple recurrent i projectat passat.
COMPRA VENTA COCHES BARCELONA GIRONA TARRAGONA LLEIDA

Algunes ments inquietes han seguit aprenent, explorant aquesta zona en la qual la novetat, desperta l’interès i alimenta la curiositat. Parlen de diversitat, de recerca, de mestissatge, de col·laboració, de reciclar-se, de fusionar-se, de reinventar-se, vendre el cotxe i emprendre,…
No obstant això, des de la nostàlgica ‘confort-house’, apareixen prejudicis i pors, por a no encertar, al fet que aparegui l’error paralitzant.
Un estil d’aprenentatge es va instal·lar a ‘Confort-house’.  Vam aprendre per imitació i la tendència a repetir està servida. Hem crescut en un temps en el qual qui més ‘té’ és qui
més ‘és’, en què perdre el que ‘tinc’ pot amenaçar el que ‘sóc’ i, lògicament,
qui més ‘té’ és qui més es preocupa. Pobra autoestima social que porta als qui
ostenten el poder a buscar obsessivament seguir en ell. Què equivocats estan
els qui pensen que el cotxe representa a la persona.
COMPRA VENTA COCHES BARCELONA GIRONA TARRAGONA LLEIDADonem la benvinguda als esperançadors aprenentatges per assaig i error. Aquesta nova generació ha nascut enfront d’una pantalla i està millor equipada enfront
de la por a l’error. Per a la seva fortuna i la nostra tranquil·litat no temen a prémer la tecla equivocada, perquè els beneïts ordinadors no cauen ferits si qui els utilitza no encerta. Solament provant es pot eliminar el possible de l’impossible. I abans de res perquè “l’impossible és el fantasma dels tímids i el refugi dels covards”.

COMPRA VENTA COCHES BARCELONA GIRONA TARRAGONA LLEIDA

Puedes ver otros post en mi blog haciendo clik aquí.

Joan Puyol    Vender mi coche Barcelona Ejecutivo de ventas-Empresario-Blogger. Contacta amb Joan aquí

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *