L’audàcia del neci.

 

compra venta coches Barcelona
compra venta coches Barcelona

Moltes de les vegades que els emprenedors tenen un projecte per emprendre, crec que més que un projecte, penso que és una intuïció, que gairebé segur els portarà al fracàs.

No facis ni cas quan et comencin animar de manera gratuïta a emprendre, que emprenguin ells si tan fàcil ho veuen, que arrisquin ells el seu capital.

Les necieses sempre sorprenen a tots, doncs el neci és audaç en atreviment. La seva malentesa li impedeix advertir que desentonarà amb la seva conducta i això mateix li lleva la vergonya de fer el ridícul.

En canvi, l’home de seny entra amb gran cura. El seu escut és l’advertiment i la cautela, i va observant i descobrint el que hi ha en l’ambient, per actuar amb el mínim de risc.

Tot atreviment que manqui de reflexió està condemnat al fracàs, encara que tal vegada ho salvi l’atzar, però no pensis mai que Deu proveirà

compra venta coches BarcelonaMassa freqüentment em trobo amb coneguts o amics que han emprès un projecte i a estat al poc temps un fracàs, i és que quan m’ho expliquen les raons arribo a la conclusió que més que un projecte era una “corazonada”.

Convé nedar amb cura en aigües que es temen fones:
Aneu provant a poc a poc amb sagacitat i guanyant terreny amb prudència.
“tots els necis són audaços”, la qual cosa deu ser probablement cert, almenys si s’adopta, per a neci, l’accepció que ho refereix a aquell que obra sense cautela o sensatesa. Ningú pot demostrar que la inversa sigui també frase judiciosa, així que ens cap l’alleujament de saber que no tots els audaços són necis de fet. Perquè l’audàcia o l’atreviment és un dels ingredients insubstituïbles de la creativitat personal i del progrés,

“Si fas sempre el mateix, no esperis resultats diferents”, deia el geni d’Einstein

Sens dubte, l’atreviment no és tot, ni la meitat, ni la meitat de la meitat…; si ho fos, el progrés estaria en mans de tots els necis; ni és l’únic element de valor ni garanteix èxit de cap classe; l’èxit és una altra cosa diferent a l’aventura d’emprendre, que requereix amb freqüència d’altres integrants, com per exemple és el que va tenir Colón, descobrint Amèrica per casualitat, o Fleming la penicil•lina o Becker el la radioactivitat; tots ells uns atrevits, això sí, per cert. No és tot l’atreviment, però és més que alguna cosa.

compra venta coches Barcelona
compra venta coches Barcelona

Així que…, i acabo, no és intentar per intentar imprudentment, però per innovar cal intentar, però sense oblidar la més valuosa de totes les virtuts de l’innovador d’èxit, que és la perseverança, la constància y el seny.

Joan Puyol      Compra venta coches Barcelona

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *