Invertir en les teves idees, avui dia, és l’aposta més segura.

Estàs cansat de veure com s’enfonsa el sistema? Ets conscient del fet que els qui ho van dissenyar no són capaços de treure’ns d’aquest circ? Si penses que l’única sortida és emprendre i tens un projecte en ment, segueix llegint. Aquest és el teu moment.

compra venta coches barcelona, http://compraventacochesbarcelona.es/
Club Emprenedors Barcelona

La gran majoria formen part de la ‘Generació Y’, també coneguts com els ‘Millennials’. Joves que van néixer entre 1970 -1990 i que estan demostrant que avui dia, gràcies a Internet, el que no emprèn és perquè no vol.

El món està canviant i la forma en la qual ens hem de guanyar la vida també. Necessitem dissenyar nous models i alguns volen començar pel seu propi negoci.

Aquests joves emprenedors es neguen a tenir un “jefe”, tal com ho coneixem avui. Rebutgen les jerarquies on el mèrit passa a un segon pla. Saben que la seguretat és un concepte ‘obsolet’, i es qüestionen el respecte i la

http://compraventacochesbarcelona.es/
Club Emprenedors Barcelona

transparència de grans companyies on els seus pares han invertit més de mitja vida.

Són llicenciats i saben perfectament com es fa un “business plan”, no obstant això, tots coincideixen a passar directament a l’acció. Engegar la idea abans que ho faci un altre i anar aprenent a mesura que evoluciona el projecte. És l’avantatge del beta (Beta és una variable que mesura la diferència de rendibilitat d’una acció respecte al seu índex de referència).

A diferència d’altres generacions d’emprenedors els caracteritza (a la majoria) una major consciència social. No els preocupa tant guanyar diners sinó contribuir d’alguna manera amb la societat, amb les persones. Veuen en l’autoocupació la forma de dur a terme els seus somnis i això els compensa més que qualsevol benefici econòmic.

Han nascut amb la tecnologia, se senten còmodes amb ella, col·laborant, participant i treballant en equip; són independents, creatius, flexibles i no tenen res a perdre. Internet els ha obert un món de possibilitats per gestionar nous models de negoci a canvi de molt poc, almenys fins a validar si la idea val la pena. Si la idea funciona, serà més fàcil trobar capital amb una mica de recorregut. Si no funciona, la inversió haurà estat mínima.

Ells són el futur, ‘Nous Herois’, alguns anònims, però uns altres segurament persones properes a tu. A Catalunya comencen a trepitjar fort i es mereixen tot el suport del món.

http://compraventacochesbarcelona.es/
Club Emprenedors Barcelona

Crec que invertir en les seves idees, avui dia, és l’aposta més segura.

Si ets emprenedor i vols participar en la nostra iniciativa CLUB EMPRENEDORS BARCELONA, un grup d’inversors et poden ajudar amb capital, et podem ajudar a fer-te noves preguntes, a innovar amb un enfocament social i a crear valor sostenible, envia un e-mail a jjpuyol@hotmail.com, explicant-nos breument en què consisteix el teu projecte i per què penses que et podríem ajudar.

Joan PuyolCLUB EMPRENEDORS BARCELONA-

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *