Hi ha moments que penso que ens hem allunyat dels valors morals, ètics i fins i tot cristians.

VENDER COCHE BARCELONA COMPRA VENTA COCHES RAPIDO
FEU CLIK A LA IMATGE PER PODER LLEGIR L’ANUNCI.

Anais diu que té «pèl en el chocho». És colombiana, maca i gasta una 110 de pit natural. Uns anuncis més enllà hi ha una brasilera que es presenta com a «sensual i salvatge». Parla del seu «coño jugoso» i els seus grans ulls verds.

L’oferta està en peu. Però no sempre va ocórrer així. Fa poc més d’un segle, en 1905, a la premsa el que s’oferia en els anuncis era un altre tipus de relació. El que la societat considerava més adequat: el matrimoni.

A principis del segle XX era habitual trobar a les pàgines de l’ABC, un periòdic conservador i monàrquic que havia nascut en 1903, anuncis d’aquest tipus:

«Matrimonios.
Felicidad y fortuna
Hay una joven con un buen comercio y 10.000 pesetas en metálico; otra con 25.000; una señora viuda con más de 12.000 duros de capital y una señorita con 30.000 duros en dinero, que desean legalmente casarse.
Se procede formalmente con toda legalidad, verdad y reserva, y tan bien como en el Extranjero.
Todas las personas, pues, tanto señoras como señoritas y caballeros que quieran conseguir ventajoso casamiento, lo conseguirán fácilmente dirigiéndose al acreditado D. Felipe Jiménez (con sello para la contestación), calle Calvo Asensio, 8. Madrid».

A principis del XX la vàlua d’una dona, en els anuncis, es mesurava en els seus duros. Un segle després depèn del seu «chocho». Tampoc hem avançat tant… o hem anat enrere?

Hi ha moments que penso que ens hem allunyat dels valors morals, ètics i fins i tot cristians, principis que van més enllà dels costums de la societat i dels instints egoistes… valors com: el respecte, no provocar mal, ajudar als altres, ser just, ser fidel en el sentit més ampli de la paraula, ….

VENDER COCHE BARCELONA COMPRA VENTA COCHES RAPIDOJoan Puyol    Vender mi coche Barcelona
Ejecutivo de ventas-Empresario-Blogger. Contacta amb Joan aquí

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *