Fitxar fa olor de ranci.

Les grans estructures d’oficines als mega-edificis amb hora d’entrada i sortida, on cal fitxar, fan olor de ranci. Internet ha alliberat moltes professions de les seves cadenes i està acabant amb el terme “freelance”, per convertir-ho en “free radical”.compra venta coches barcelona, urge vender coche rapido urgenteEl freelance és el que ven el seu  treball per hores, més com un proveïdor, i el treballador free radical ven la seva experiència, el seu talent. El freelance és una peça més de producció per a una empresa i el  free radical  és contracta  pel valor que pot aportar. El freelance és més anònim i el  free radical, que és també una marca personal, funciona més com una empresa i un col·laborador.

Fa uns anys es va començar a parlar del nou perfil de treballador free radical. És la persona que prefereix treballar en projectes per a diversos clients en lloc d’utilitzar tot el seu temps a desenvolupar una mateixa funció per una sola empresa. És el que busca flexibilitat i vol abordar més d’una disciplina i una major varietat de treballs.

Ser free radical implica canviar una ocupació full-time per independència. El free radical cerca clients i mai “jefes”.

VENDER MI COCHE RAPIDOEls radicals lliures són forts i resistents, autosuficients i extremadament potents. Els trobaràs treballant pel seu compte, a petites empreses, petits equips o en grans companyies. Estan a tots llocs i penso que estan configurant el futur .

Aquest és el manifest dels Free Radicals:
-Fem la feina que és, abans de res, reconfortant. No innovem i fem feina solament per a nosaltres mateixos. Volem aconseguir un impacte real i de llarga durada a l’entorn que ens envolta.

-Demanem llibertat, tant si treballem en companyies o pel nostre compte, per experimentar, participar en múltiples projectes alhora i desenvolupar les nostres idees. Avancem dins de la flexibilitat i som més productius quan ens sentim totalment compromesos.

-Fem molts projectes i, per tant, cometem errors sovint. Veiem els petits errors com a oportunitats d’aprenentatge i part de la nostra educació experimental.

-Tenim poca tolerància a les friccions de la burocràcia, xarxes d’influència de l’antiga escola i les pràctiques de negoci antiquades.

-Sovint qüestionem els procediments estàndard i ens fem valer.
VENDER MI COCHE RAPIDO-Esperem que les companyies treguin el millor del nostre treball i talent, ja sigui una petita o una gran companyia. Quan els nostres projectes i aprenentatges s’estanquen, marxem. Però quan podem produir un impacte en alguna cosa que ens interessa, estem encantats! Volem fer el nostre treball sempre el millor que podem.

-Sempre que sigui possible, difonem coneixement col·lectiu per ajudar a prendre millors decisions, per a nosaltres mateixos i els nostres clients.

-Pensem que “networking” és compartir. Al compartir les nostres creacions i les coses que ens fascinen, fem també una comunitat de seguidors que ens donen feedback, ànim i ens condueixen cap a noves oportunitats. Per aquest motiu optem per la transparència sobre la privadesa.

-Veiem la competència com una motivació positiva i no com una amenaça.

-Ens guanyem bé la vida fent el que ens agrada. Ens considerem, alhora, artesans i empresaris. Sovint som els nostres propis departaments de comptabilitat, la nostra agència de publicitat, el nostre assessor de desenvolupament de negoci i el nostre comercial.

quieres reinventarte? ¿quieres abrir un negocio? ¿quieres contactar con personas con tus mismas inquietudes?¿Eres profesional, emprendedor, colectivo,… quieres ampliar el área de tu negocio, sin salir de tu empresa?. ¿Buscas a un colaborador que luche por tus objetivos?. … Entonces, es una lástima el que no nos hayamos encontrado antes…. ¿Empezamos?.-Dediquem l’energia necessària per invertir en nosaltres mateixos com a negoci i emprem les millors eines i coneixements (la majoria són lliures i online) per gestionar el nostre treball com una empresa d’avui.

Vull acabar aquest post, l’últim de l’any, manifestant que seria sa que canviem de forma de pensar i assumim risc i  perill com unes paraules positives, constructives i sanes.

Joan Puyol.    Compra Venta Coches Barcelona.

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *