Felicitat a la feina.

Treballem dues terceres parts de la nostra vida i els problemes laborals són els causants del 40% de les depressions i del 25% dels conflictes de parella. Val la pena ser feliços a la feina? Ens han ensenyat a ser-ho?

COMPRA VENTA COCHES BARCELONACrec que cal canviar la forma en què vivim la nostra experiència laboral com: no saber dir ‘No’, no saber delegar, buscar sempre la perfecció, no posar-se hora, no desconnectar…

T’aconsello que no t’esgotis amb el treball. El cansament afavoreix l’error i treu el pitjor de cadascun. Recorda que no estem en venda. L’experiència ens demostra que els que s’han venut mai han aconseguit ser feliços. No ens fallem a nosaltres mateixos. Som el nostre valor principal.

Em deixes que et recordi algunes regles d’or que no has d’oblidar en la teva relació laboral? Segur que ja les coneixes, encara que sovint les oblidis:
• Guarda’t una estona al dia per reflexionar.
• El treball és important, però no ho és tot.
• Cal saber dir ‘no’ al cap i als companys.
• Recorda que tens dret a canviar d’opinió i a cometre errors.
• Gestiona bé el temps.
• Prioritza els teus valors.
• Somriu al màxim.
• Estimat a tu mateix i recorda que la felicitat és sentir l’abraçada amiga de la vida.

Alguna vegada has experimentat la resignació laboral com a resultat d’una diferència abismal entre les teves expectatives i les de la teva empresa? Sí home…, aquesta situació que produeix tanta decepció, li diuen “acomiadament interior” i és la renúncia a donar el millor d’un mateix per protegir-se d’un dany o per castigar a algú.

COMPRA VENTA COCHES BARCELONAQuan al treballador no se li reconeix l’entrega a l’empresa, aquest es limita a complir el que posa en el contracte. Aquesta situació crea en el treballador una síndrome de kamikaze. Es castiga, a poc a poc va retirant-se, fins a la seva retirada total.

Cadascun aporta una màgia especial a l’empresa i crec que aquesta d’implicar-se en el projecte de vida dels seus treballadors.

L’entrega es regala. És veritat que l’empresa es beneficia d’això, però a la llarga, es beneficia molt més el treballador, ja que en aquest cas la felicitat arriba pel fet de ser lliure per decidir.

I per què has que donar el millor de tu, si l’empresa no reconeix la teva entrega? Doncs “por que tú lo vales”.

COMPRA VENTA COCHES BARCELONAEn definitiva, si la nostra empresa forma part dels nostres somnis, serà més fàcil que siguem feliços i ens entreguem a ella més fàcilment.

Joan Puyol    Vender mi coche Barcelona
Ejecutivo de ventas-Empresario-Blogger. Contacta amb Joan aquí

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *