BENVINGUT A LA SELVA!

VENDER MI COCHE TARRAGONAL’apatia s’apodera del teu cos, fa temps que no descobreixes res de nou, la teva feina s’ha tornat una autèntica rutina. Transcorren els mesos i tot és pràcticament de la mateixa manera. Continuen els problemes, per descomptat, però proves de solucionar-los amb les mateixes fórmules de sempre. Què estrany!, ja no funcionen.

La teva ment sembla que està col·lapsada, no dóna més de si. Li treus importància, penses que es tracta d’una mala ratxa… i per “colmo” tires pilotes fora. “La culpa no és meva”, et dius a tu mateix.

Encara no t’has adonat, tens un perímetre delimitant per cada lloc per on camines, és invisible, però està aquí i en el fons ho saps. Et trobes segur, és la teva àrea. No hi ha efectivitat en els resultats, ja és impossible que hi hagi bons resultats, però estàs còmode i per això ni et planteges sortir per veure què hi ha més enllà.

compra venta coches Barcelona
compra venta coches Barcelona

Mentrestant, hi ha uns altres que t’estan avançat per la dreta. S’han llançat al buit. No sabien què podrien trobar, però tanta apatia els va empènyer al precipici. Segueixen vius i, el més important, estan aconseguint millors resultats que tu.

S’han adonat que les zones tancades i confortables no els agraden gens. Aquestes zones estan bé per estar una estona, però et fan desaprofitar la teva energia, et fan morir per dins i t’impedeixen créixer, per no parlar de la impossibilitat de crear alguna cosa nova i sorprenent.

Comença a fer coses petites com, per exemple, intercanviar el lloc de treball amb un company. Cada dia encenent l’ordinador a la mateixa hora i en el mateix lloc mentalment no pot ser bo. Pensa-ho.
compra venta coches BarcelonaNo vulguis controlar cada moment de cada projecte. Deixa que el procés creatiu flueixi, assumeix que no és dolent no tenir el control d’ absolutament tot. Les possibilitats existeixen, però mai són tan òbvies com t’agradaria. Com més tanques saltis, més prat veuràs. La inspiració és fonamental, i no t’arribarà mai entre quatre parets.

Permet que els esdeveniments et canviïn, accepta que la teva posició no és l’única vàlida, i que altres visions et poden obrir un món d’oportunitats. Incorpora el concepte de cocreació, (generar energies, idees,… de manera conjunta), als teus reptes, els resultats milloraran exponencialment.

No és una qüestió de força o de valentia, no et segueixis enganyant. Es tracta simplement de tenir la voluntat de “voler canviar alguna cosa”. La por, la incertesa, els riscos, són els ingredients perfectes per combinar el millor “salt mortal”. Surt del zoo. Fuig de la teva gàbia de confort.

Benvingut a la selva!

Joan Puyol.  Vender mi coche Barcelona

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *