Aixecant la mirada a un cel generosament blau.

La cadira està dura, el llit tou, la compra cara, la venda barata, l’ordinador lent, el menjar ràpid, el sou curt, la setmana llarga, d’incentiu baix, l’objectiu alt, la figura grossa, el menú prim, el seient estret, la jaqueta ampla, la pel·lícula avorrida, la cervesa calenta, el cafè fred, el pensament  blanc i el futur negre.
VENDER MI COCHE RAPIDO,VENDER MI COCHE URGENTE
El queixós pateix una malaltia que consisteix en la necessitat de produir queixa fins al punt de la dependència física de la mateixa, manifestada per mitjà de determinats símptomes d’abstinència quan no li és possible la seva expressió. El queixós no té control sobre els límits del seu consum i sol anar elevant, al llarg del temps, el seu grau d’intolerància vital.

Aquesta severa intoxicació de malestar expressat augmenta amb dimensions de pandèmia. Exaspera comprovar com la pesada queixa martelleja insistent les converses. La ironia de profund contingut agressiu. La inexorable mirada al buit en el got, la imperfecció del cristall o la impuresa del líquid. La il·lusió és ingènua. En l’avaluació, el somriure és estúpid, i la valoració, com més dura més sàvia.

VENDER MI COCHE RAPIDO,VENDER MI COCHE URGENTEFins al moment no existeix una causa comuna coneguda d’aquesta addicció, encara que diversos factors poden exercir un paper important en el seu desenvolupament, i les evidències mostren que qui té un pare, mare o parella queixós té major probabilitat de patir aquesta malaltia. No està comprovat que existeixi predisposició genètica.

Altres factors associats a aquest patiment són: la necessitat d’alleujar l’ansietat, conflicte en relacions interpersonals, depressió, baixa autoestima.

El queixós creu que és més llest qui critica i troba defectes que aquell que lloa i assenyala virtuts. També pensa que mantenir un to somrient i vital, presentar-se feliç i entusiasmat, expressar confiança i transmetre il·lusió, el fa perdre enters en l’escala de l’admiració intel·lectual.

VENDER MI COCHE BARCELONALluny de manifestar-se avergonyits o penedits, els queixosos disparen arrogants les seves queixes cap al futur, amenacen amb les seves futures reflexions i són contundents a l’hora d’afirmar que fins a la més feliç de les notícies encobreix una fatalitat que ens perjudica. A diferència del pessimista que provoca rebuig, el queixós se socialitza molt millor, fins i tot atreu adeptes.
COMPRA VENTA COCHES BARCELONAEl tractament del queixós es concreta en dues vies: a) Nutricional: amb la ingesta sistemàtica de somriures, i b) Postura: aixecant la mirada a un cel generosament blau.

Existeix, una tercera via de suport de grup, igual que les teràpies que es duen a terme amb els que tenen una addicció alcohòlica. En aquest cas es concreta amb la creació d’una equivalent comunitat terapèutica que reuneix als seus seguidors, i des del sincer reconeixement i penediment iniciant les seves sessions amb la declaració:

“El meu nom es Jordi i sóc un queixós”.

Joan Puyol   Vender Mi Coche Barcelona

Publicado por

CARS&BUSINESS BARCELONA

Joan Puyol. "Empresari - Blogger"

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *